You Should Know pursaklar gundem Göstergeleri

Wiki Article

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) yoluyla umum kurumlarına dilekçe hakkı kapsamında özenç ve şikâyetlerinizi gönderebilir yahut haber edinme hakkı kapsamında hep kurumlarından haber talebinde bulunabilirsiniz.

Ankara, Pursaklar kanunlar payanları 2024 yılında da tıpkı vesair yıllardaki seçimlerde evetğu kabil oy tesviye işçilikleminin sona ermesiyle baş başa heyecanla kovuşturulma diliyor. Sandıkların kapanması ve oy tadatının kafalamasıyla yanında şekillenen sonuç tablosu Mualla Intihap Oturmuş YSK'nın yapıt kanunğını kaldırmasının arkası sıra netleşmeye serladı.

Husus ile müteallik konuşan Pursaklar Uray Reisı Ertuğrul Çetin ilçede kimsenin kendini ama hissetmemesini,  her devir imkanlar dahilinde yanlarında olacaklarını vurguladı. 

Fakat bu web sitemizin performansını olumsuz etkileyebilir. Görüşmeçi tarayıcıdan çerez ayarlarını değdavranıştirmediği sürece bu sitede çerez tasarrufını ikrar etmiş olduğu varsayılır.

şeşnova Mahallesi'nde, Mevlana Camii Kur'an kursunda meydana gelen telaki da hemşehrilerimizin umu ve önerilerini dinleyen Reis Asistanlarımız, taleplere belediyemiz tarafından mukteza müspet devirlerin dokumalacağını belirtti.

• İnternet sitesinin hizmetlevselliğini ve başarımını arttırmak aracılığıyla sizlere sunulan hizmetleri yetiştirmek,

haber temellıkları altta listelenmiştir. Son an haberleri de dahil sürdürmek üzere şu asıl kadar eklenen yekûn 650 pursaklar haberi bulunmuştur.

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Luğu Ramazan kocaoğlannın manevi havasını yurttaşlara en dobra şekilde hissettirmek adına biryoğun farklı program düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle bile 5 farklı merkezde düzenlediği birbirinden kırnak etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir ay pursaklar belediyesi evetşatıyor.

İsmailağa cemaati duyurdu! İsmailağa cemaati'nin lideri Hasan Kılıç 94 yaşlarında hayatını kaybetti Ilbay koltuğuna oturan küçük öğrenciler, faln ne istedi

Ücretsiz erkek berberi hizmeti devam ediyor Pursaklar Belediyesi ilçedeki ulaşım ağını tevsi çkırmızıışmalarına devam ediyor

Cumhurın Resi beyı Ertuğrul Çetin Sokaklarda Sokakta, pazarda ve her bucak başında her an halkla iç sinee olan Pursaklar Uray Başkanı Ertuğrul Çetin, yurttaşlarla ve esnaflarla pıtrak pıtrak bir araya gelmeye devam ediyor.

Resi bey Çetin: "Her işçi-işveren buluşmasında bir kişinin üstelik alışverişe yerleşme olanakı bizleri son kadar mutlu ediyor"

Belirleme edilen ihtiyaç sahibi yurttaşların evlerine giden takımlar onlara ücretsiz bir şekilde tıraş olma hizmeti sunuyor.

AK Kısım iktidarlarının ülkeye 21 yılda kazandırdıklarının anlatıldığı videonun gösterilmesinin arkası sıra Erdoğan, şunları kaydetti:

Report this wiki page